Първоначално публикувано от sasho_n2
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Форумна поръчка за ключове и кутии за ключове за Алфа Ромео 159
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от imbecile Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от vernibgs Покажи съобщениеНяма ли да стане и да е по-лесно , ако го дам на ключар и ми го нареже по оригиналния ?
Comment
-
А на някой да се е появила грешка след смяна на кутийката?
Vehicle security system not available
От преместването до сега никакъв проблем при мен.
Виж дали всички си наместил както трябва в новата кутийка.Може някъде да не е улегнало в леглото си и да не дава контакт както трябва.
Виж и дали батерията е на мястото си.
Какво имаш предвид под "без горната метална част" - механичният метален ключ или металната пластинка заклинена в кутийката при платката/транспондера?Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 17:08.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеАз си смених само бутоните и си нарязах заготовката и ги сложих на оригиналния ключ.
Аз като сложих заготовката в оригиналния ключ и имаше леко мърдане.
Comment
-
Първоначално публикувано от archimedes Покажи съобщениеА като разклатиш ключа чува ли се едно леко тракане?
Аз като сложих заготовката в оригиналния ключ и имаше леко мърдане.
Иначе исках да сменя цялата кутия, но в Пловдив никой ключар не се наема.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеНе изопачавай нещата никъде не става въпрос за твоите знания за шублераМисълта ми беше какви размери се обявяват в обявите из нета.Иначе с сигурност като измериш примерно тази дето се води 13мм с електронен шублер ще излезе колкото казваш 12,2мм я 12,5мм. Все пак виждам,че търсите да си закупите затова уточних понеже продавачите продават 13мм...който всъщност са по малки от 13мм.Ако има нещо не ясно съм насреща!
P.S
Ето може да уредите доставка с качествени лого
http://www.italiazakka.co.jp/shop/8447-0-en.html
Comment
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеИма ли развитие по въпроса с целия комплект?
Иначе 4 кутиики останаха непотърсени. Ако някой иска да ми пише на Л. С.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение13 не намирам и аз...
Иначе в алиекспреса има 11 и 15 мм, все едното трябва да ти свърши работа.
https://www.aliexpress.com/
Пишеш в търсачката alfa romeo logo key и излизат.
Comment
-
Comment